Agent al Penitenciarului Botosani, Sensei de succes!

Agent al Penitenciarului Botosani, Sensei de succes!

Organizatia de Tineret FSANP, sustine tinerii colegi din penitenciare, nu doar sindical ci si prin promovarea valorilor. Avem colegi valorosi si avem o deosebita placere de ai promova!

Colegul nostru Mihai Puscasu, angajat al Penitenciarului Botosani, inregistreaza un nou succes in activitatea extraprofesionala pe care o practica cu daruire ca sensei in cadrul Clubului Kokoro Botosani.

Reusita acestuia a insumat ore de pregatire si antrenament alaturi de elevii sai care nu l-au dezamagit si i-au aratat aprecierea prin rezultatele obtinute in competitii.
Un coleg foarte bine pregatit, cu disciplina la baza, mereu pregatit sa faca fata oricaror provocari profesionale si care pe langa activitatea specifica se ingrijeste sa participe in formarea unor noi caractere.

Felicitari colegului nostru, Mihai Puscasu🤝

 

Sâmbătă, 11 mai, în sala de sport de la Săveni, a avut loc cea de-a IV-a ediție a competiției de karate ”Cupa Meiyo Botoșani”, organizată de președintele AS CS Kokoro Botoșani, sensei Mihai Pușcașu. Ediția din acest an a fost una de succes iar la Săveni au ajuns peste 400 de sportivi și instructorii lor.

%d blogeri au apreciat: