Aur pentru colegul nostru Răzvan Bocancea

Aur pentru colegul nostru Răzvan Bocancea

Despre Răzvan am mai scris în câteva articole aici pe site, însă pentru cine nu îl cunoște, el este agent la Penitenciarul Vaslui si multiplu Campion la culturism. Nu ezitam sa ne promovam colegii si o facem si de aceasta data cu mare placere.

Astăzi împărtășește cu noi ultima sa reușită.

Perseverență – acesta este cuvântul care ma definește în totalitate. Am pășit în al doilea an competițional cu dreptul datorita muncii și atenției oferite acestui sport.

Mi-am oferit o mare parte din timp pentru a evolua, pentru a merge cât mai departe către obiectivul meu și pentru a da tot ce e mai bun. Construiesc cu pasiune un drum pavat cu multe ore petrecute la sala și în bucătărie. Uneori, oboseala nici nu se mai simte datorită sprijinului de care am parte.

Nu exista destule cuvinte pentru a mulțumi antrenorului și apropiaților mei. Ne pregătim în continuare pentru concursurile ce urmează, printre care și cel de la Brașov din septembrie, unde se desfășoară campionatul național de culturism și fitness, unde lupt să ajung campion național.

Sper să vin cu titlul la Vaslui.

Mult succes Razvan!

Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor este o organizatie non-profit finantata din cotizatii si donatii, si depinde de tine pentru a putea apara si promova drepturile si interesele profesionale ale angajatilor din penitenciare. Alege sa sustii un sindicalism activ si independent!

Doneaza online prin PayPal

Doneaza prin Transfer Bancar

Cont lei | UniCredit Bank RO92BACX0000000956980000
%d blogeri au apreciat: