Avem incă un Polițist de Penitenciare medaliat

Avem incă un Polițist de Penitenciare medaliat

El este Pastor Andrei, agent operativ în cadrul penitenciarului Gherla si de cand se stie a avut o pasiune aparte pentru uniforma Echipei operative speciale si pentru sport, deoarece spune el ca se completează una pe alta. Forma fizica, aspectul, rezultatele si ambiția sunt câteva calități care îi caracterizează pe cei din E.O.S si l-au inspirat si motivat deopotrivă sa urmeze o carieră in acest sistem.

Redam in cele ce urmeaza, cateva dintre realizarile lui Andrei:

Cu trecerea anilor lucrurile au luat-o pe drumul care trebuia urmat, iubesc orice fel de sport sau mișcare in aer liber, simt ca ma relaxează, îmi creeaza o stare de bine aparte, din aceasta cauza majoritatea timpului liber il petrec facand diferite sporturi, unele de echipa cum ar fi handbalul pe care l-am practicat in școala gimnazială avand si rezultate notabile la nivel judetean, fotbalul a fost o alta pasiune de a mea la anii adolescentei, dar si o buna metoda de a face cardio(haha).

În ultimul an locuisem la Brasov unde am încercat un sport de contact(muay thai) la academia domnului Dan Babu, dar nu ma gândisem sa trec la nivel competitional cu acest sport, însa marea chemare am simțit-o in sala de forță.

Primul contact cu ganterele l-am avut acasă, ulterior am început in perioada liceului sa merg regulat la sală împreună cu un prieten.

Dupa ani de muncă si de cules informații despre acest sport, încurajat de prieteni apropiați am decis sa ma înscriu la primul meu concurs de culturism. Eram foarte entuziasmat si multumit de forma pe care am obținut-o fapt care m-a împins si mai tare in brațele acestui sport care pentru mine înseamnă foarte mult. Au fost perioade cand mergeam la sala de 6 ori pe săptămână si faceam 2 antrenamente (alaturi de cel de muay thai) pentru a reusi sa am forma pe care o creasem eu in mintea mea.

Acum fac parte din echipa de sportivi Pro Nutrition, iar cel mai recent rezultat al meu pe anul acesta a fost clasarea pe locul 1 la etapa zonala a campionatului național de culturism juniori mari.

Mi-am propus ca anul acesta să devin campion național si să particip la înca 2 concursuri si sa progresez constant. Sa fii pe scena să-ti etalezi munca iar cineva sa aprecieze toate eforturile tale, sa stii ca esti susținut necontenit de familie si prieteni pentru mine sunt cele mai frumoase momente. Eu fac asta pentru placerea mea sufleteasca, e ceea ce îmi place sa fac.

Pe data de 16 martie am fost desemnat campion zonal iar in septembrie imi doresc sa devin campion național 🔜🔝💪🥇

Iti dorim succes in urmatoarea competitie Andrei!

One thought on “Avem incă un Polițist de Penitenciare medaliat

Comments are closed.

%d blogeri au apreciat: