Colegii din Penitenciarul Botoșani în misiune prin școli

Colegii din Penitenciarul Botoșani în misiune prin școli

În perioada 15 aprilie – 7 mai a.c., o echipă formată din angajaţi ai Penitenciarului Botoşani s-a deplasat în instituţiile de învăţământ liceal din judeţul Botoşani pentru prezentarea şi promovarea ofertei de şcolarizare a Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor pentru anul 2019, privind admiterea în unităţile de învăţământ proprii, dar şi în cele din sistemul de apărare, ordine publică şi siguranţă naţională, din subordinea Ministerului Afacerilor Interne şi Ministerului Apărării, partenere în procesul de învăţământ.

Programul campaniei a vizat informarea elevilor claselor a XI-a şi a XII-a din instituţiile de învăţământ din judeţul Botoşani, precum şi distribuirea de afişe şi pliante de prezentare, care cuprind informaţii referitoare la condiţiile de admitere, numărul de locuri disponibile, bibliografia prevăzută şi probele eliminatorii stabilite pentru fiecare unitate de învăţământ.

„Angajaţii unităţii au fost întâmpinaţi cu căldură de tineri entuziaşti, interesaţi de informaţii precum avantajele activităţii în sistemul penitenciar, condiţii de admitere, ce presupune portul uniformei, dificultăţi şi provocări profesionale, precum şi riscuri la care se expun funcţionarii publici cu statut special”, a precizat comisar-şef de penitenciare Cristian Ieremie, directorul Penitenciarului Botoşani. 

Cei care optează pentru Penitenciarul Botoșani pot obține informații la sediul instituţiei, str. I. C. Brătianu nr. 118, telefon: (0231) 515.937 – interior 101 – persoană de contact: comisar de penitenciare Ionuţ Onofrei, accesând pagina de Facebook a Penitenciarului Botoșani și linkurile de mai jos.

Informatii utile:

Admitere 2019

  • INSTITUŢII DE ÎNVĂŢĂMÂNT UNIVERSITAR
  1. ACADEMIA DE POLIŢIE „ALEXANDRU IOAN CUZA” BUCUREŞTI
  2. ACADEMIA NAŢIONALĂ DE INFORMAŢII „MIHAI VITEAZUL” BUCUREŞTI
  3. UNIVERSITATEA NAŢIONALĂ DE APĂRARE „CAROL I” BUCUREŞTI
  •  INSTITUŢII DE ÎNVĂŢĂMÂNT POSTLICEAL
  1. ŞCOALA MILITARĂ DE MAIŞTRI MILITARI ŞI SUBOFIŢERI A FORŢELOR TERESTRE „BASARAB I” PITEŞTI         – Tematica și bibliografia pentru admiterea la programele de studii postliceale (formare maiștri și subofițeri, filiera directă) Sesiunea 2019.
  2. SCOALA NAŢIONALĂ DE PREGĂTIRE A AGENŢILOR DE PENITENCIARE TG. OCNA
          Grafic de desfășurare a concursului de admitere la Școala Națională de Pregătire a Agenților de Penitenciare Târgu Ocna, Sesiunea septembrie 2019

Academia de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza”

Academia Naţională de Informaţii „Mihai Viteazul”

Universitatea Naţională de Apărare „Carol I” Bucureşti

Şcoala Militară de Maiştri Militari şi Subofiţeri a Forţelor Terestre „Basarab I” Piteşti;

Şcoala Naţională de Pregătire a Agenţilor de Penitenciare Tg. Ocna

Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor este o organizatie non-profit finantata din cotizatii si donatii, si depinde de tine pentru a putea apara si promova drepturile si interesele profesionale ale angajatilor din penitenciare. Alege sa sustii un sindicalism activ si independent!
Doneaza online prin PayPal sau direct prin Trasfer Bancar in contul RO92BACX0000000956980000 deschis la UniCredit Bank
Doneaza online prin PayPal sau direct prin Trasfer Bancar in contul RO92BACX0000000956980000 deschis la UniCredit Bank
%d blogeri au apreciat: