Elevi și profesori SNPAP, medaliați în Kickbox și Ne Waza

Elevi și profesori SNPAP, medaliați în Kickbox și Ne Waza

Nu mai incap dubii când vine vorba de performanțele elevilor și profesorilor din cadrul Școlii Naționale de Pregătire a Agenților de Penitenciare Tg Ocna. De la an la an noi, noi generații de sportivi profesioniști, iar mai mult decât atât, viitori Polițiști de penitenciare bine pregătiți!

Nu știm care este rețeta, dar funcționează bine și vă felicităm pe toți în egală măsură pentru performanțele obținute încă din școală.

Federația Română de Budokai a organizat la Galați, în weekend-ul 18 – 19.10.2019, în colaborare cu Direcția Județeană de Tineret și Sport, Cupa “Born2Fight” dedicată sporturilor de contact.

Școala Națională de Pregătire a Agenților de Penitenciare Târgu Ocna a fost reprezentată de o delegație condusă de către Inspector de poliție penitenciară Mihai GOSAV și Agent șef adjunct de poliție penitenciară Alexandru PANAIT, împreună cu 8 elevi, toți practicanți de arte marțiale.

La această competiție au participat 200 de sportivi din 12 cluburi, iar la finalul competiției Școala Națională de Pregătire a Agenților de Penitenciare Târgu Ocna s-a clasat pe locul al II – lea pe echipe.
În lupta individuală, aceștia au obținut rezultate remarcabile:


✅ Locul 1, cat. 90 kg Ne Waza, Agent șef adjunct de poliție penitenciară Alexandru PANAIT;
✅ Locul 1, cat. 90 kg K-1 elev Radu Nicolae;
✅ Locul 2, cat. 90 kg Ne Waza elev Mihăescu Liviu Gabriel;
✅ Locul 2, cat. 65 kg, K-1 elev Duță Dragoș Alexandru;
✅ Locul 2, cat. 63 kg, K-1 elev Stepan Laurențiu;
✅ Locul 2 cat. 70 kg Ne Waza elev Piștirigă Adrian Daniel;
✅ Locul 2, cat. 70 kg Ne Waza elev Copae Leonard;
✅ Locul 3, cat.90 kg Ne Waza elev Dorobanțu Tiberiu.

Mult succes în ce vă propuneți pe viitor 🤝👮.1️⃣0️⃣

%d blogeri au apreciat: