Încă un polițist de top în S.A.S.S Mioveni. Felicitări Felix!

Încă un polițist de top în S.A.S.S Mioveni. Felicitări Felix!

El este Dragut Felix, agent operativ in cadrul penitenciarului Mioveni. Forma fizica,ambitia si rezultatele obtinute de-a lungul anilor sunt cateva calitati ale unui luptator S.A.S.S.

De cand a intrat in acest sistem a avut o pasiune pentru aceasta uniforma si in cele din urma a reusit sa o obtina si sa o poarte cu mandrie si placere. Am avut ocazia să-l întâlnesc și să urmăresc o parte din evoluția lui Felix, și pot spune doar, că sunt mândru să am astfel de colegi in sistem. Oameni minunați la Mioveni👏👏👏🤝👮

Redam in cele ce urmeaza, cateva din realizarile lui Felix.

Din copilarie mi-a placut sa fac sport.Acest lucru ma relaxeaza si imi creeaza o stare de bine.Am inceput sa fac sport de contact de la varsta de 14 ani.Am inceput cu M.M.A. un sport destul de dur dar si frumos.Am facut parte din clubul Fight Academy Pitesti mult timp si am reusit sa obtin multe medalii, m-am educat si am invatat ce este spiritul de echipa.Antrenorul meu a fost Florian Puia, un om deosebit de la care ai multe sa inveti. In anul 2016 am intrat la S.N.P.A.P. Tg. Ocna iar aici am practicat Taekwondo sub indrumarea domnului Comisar Florinel Silochi.Dupa un an de scolarizare am fost repartizat la Penitenciarul Mioveni si am reluat antrenamentele. In paralel mai practic box,bjj si kickboxing.De un an de zile ma pregatesc stric pe kickboxing la clubul Fudoshin Pitesti alaturi de antrenorul Alin Neacsu.Practic sport aproape zilnic deoarce acest lucru ma reprezinta. Imi place sa alerg si sa fac drumetii pe munte, de curand am fost la Vf. ,,La Om,, un traseu montan de 9 ore pe care l-am parcursc cu placere.

Palmaresul meu:
-Cupa Kombat Academy-victorie prin k.o. (MMA) 19.12.2015
-Mentiune Campionatul National Universitar (Taekwondo) 2017
-Diploma de merit -MMA Pitesti 2017
-Cupa Europeaza de Kempo-locul 3 2017
-Cupa Fight Academy-locul 1 kickboxing,locul 2 grappling 2018
-Cupa Fudoshin Pitesti-victorie kickboxing 2018
-Cupa Natioanala de Kempo locul 2 2018
-Cupa Europeana de Kempo locul 2 2018
-Cupa King Auto- victorie (kickboxing) 8.07.2019
-Campionatul Hand2Hand Slanic Moldova- locul 1 2019
-Diploma de participare la stagiul de bjj ,,MatSide Camp,, 07-09 aprilie 2019
Pe data de 18.10.2109 la Centrul de Pregatire al Brigăzii Antiteroriste Bucuresti s-a desfășurat competiția de Wushu, dedicată Zilei Luptatorului Antiterorist, organizată în fiecare an de Serviciul Român de Informații. La aceasta competite am reusit sa obtin locul 3.
Din alte structuri au participat lucrători ai gruparilor SAS, SIAS, SPP și Brigada Antitero SRI.
In prezent ma pregatesc pentru urmatoarea competitie de kickboxing pe data de 01.11.2019 la Sediul de Pregatire al Brigazii Antiteroriste unde voi reprezenta Penitinciarul Mioveni.

%d blogeri au apreciat: