Munca, ambiția, dăruirea, rețeta polițistului de penitenciare!

Munca, ambiția, dăruirea, rețeta polițistului de penitenciare!

Daca își propune ceva, nu se lasă până nu reușește. Nu este vorba doar despre colegul nostru Felix, cu el ne-am obișnuit deja, se aplica polițistului de penitenciare, care prin natura serviciului este nevoit să se perfecționeze și să fie din ce in ce mai bun. Drăguț Felix ne arată că se poate combina munca cu pasiunea. Un coleg plin de energie și care mereu vrea să demonstreze câte ceva! Te felicităm Felix✌️👏👮.

Redam ce ne-a transmis colegul nostru Felix, membru al Echipei operative speciale din cadrul penitenciarului Mioveni.

In urma cu doua saptamani am participat la competitia de Wush la Centrul de Pregatire al Brigazii Antiteroriste din Bucuresti si am reusit sa obtin locul 3 la categoria -75 de kg.

Faptul ca am obtinut acest loc m-a ambitionat si m-a motivat sa trag tare la antrenamente, deoarece pe data de 1 noiembrie o sa fie competitia de Kickboxing. Pe langa faptul ca mergeam si la serviciu am facut si doua antrenamente pe zi, dimineata alergam iar seara mergeam la cele de Kickboxing.

M-am pregatit intens aceste doua saptamani iar rezultatele s-au vazut. Vineri 1 noiembrie, am fost la competitie si am reusit sa obtin locul 1 la categoria -75 de kg.

Vreau sa multumesc antrenorului meu Alin Neacsu pentru perioada de pergatire, colegilor de antrenament, familiei, colegilor de la SASS Mioveni care m-au incurajat si m-au sustinut si nu in ultimul rand dvs, celor care ma promovati si scrieti mereu despre mine si performantele politistilor de penitenciare.

%d blogeri au apreciat: