Ne mandrim cu inca un Politist de Penitenciare Campion

Ne mandrim cu inca un Politist de Penitenciare Campion

Astazi vorbim cu Vascu Daniel, colegul nostru de la Penitenciarul Focsani care reuseste cateva performante de invidiat putem spune, performante ce necesita mult antrenament, pasiune si daruire. Suntem mandri cu astfel de colegi.
Având în vedere că anul trecut a fost primul meu an competițional, am obținut locul 2 la Campionatele naționale de culturism și fitness, etapa zonală (pe jumătatea de est a țării), locul 4 la etapa pe toată țara, locul 2 la Cupa federației, iar anul acesta locul 3 la etapa zonală.

In primă fază am vrut să merg la competiții și să fac acest sport de performanță doar pentru a încerca să văd care-mi este locul într-o competiție și pentru a avea ca amintire măcar o cupă și o medalie, drept merit al muncii mele în sală. Însă după prima competiție, am vrut mai mult și am mers la următoarea competiție.

Anul acesta am fost la o singură competiție deoarece a fost un an foarte încărcat și nu am vrut sa mă mai pregătesc. Ideea e ca și acum sunt pregătit de un concurs, doar că, din păcate, nu se prea merită sa muncești și să te sacrifici în sportul ăsta, în țara noastră.

Fac sală de 7 ani și îmi place foarte mult sportul ăsta. Drept dovadă, din luna aprilie anul acesta am al doilea job si lucrez într-o sală ca instructor fitness și antrenor personal.

Nu e ușor. E foarte solicitant. Dar îmi place să ajut oamenii în sală, să-i fac să aibă rezultate, să-i văd mulțumiți. Anul trecut în septembrie m-am căsătorit iar de 2 luni sunt tătic de fetiță.

Așa ca perioada asta a fost cea mai încărcată perioadă din viața mea și ăsta a fost inca un motiv pentru care am renunțat sa mai particip la vreo competiție.

Poate anul viitor.- a transmis Vascu Daniel

%d blogeri au apreciat: