O nouă acțiune la Școala de agenți Tg. Ocna

O nouă acțiune la Școala de agenți Tg. Ocna

Exercițiu tehnico – tactic
”Prevenirea şi stingerea incendiilor si acordarea primului ajutor”

În zilele de 18 și 19 aprilie 2019, la Şcoala Naţională de Pregătire a Agenţilor de Penitenciare Târgu Ocna a avut loc, în colaborare cu Asociația ”Sf. Nicolae cel Milostiv” și Inspectoratul pentru Situații de Urgență ”Maior Constantin Ene” Bacău, exercițiul tehnico – tactic cu tema ”Prevenirea şi stingerea incendiilor și acordarea primului ajutor”, la care a participat întreg efectivul de elevi și profesori.
Exercițiul s-a derulat pe parcursul celor două zile, elevii Școlii fiind instruiți de către doamna Lăcrămioara BOZ cu privire la modul de acordare a primului ajutor în situațiile medicale de urgență și anunțarea acestora la 112.
În ziua de 19 aprilie, cu sprijinul unui echipaj de pompieri militari aparținând Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”Maior Constantin Ene”, a fost pus în aplicare un exercițiu de evacuare în cazul producerii unui incendiu.
Ulterior acestui exercițiu, membrii echipajului de intervenție au prezentat elevilor Școlii echipamentul specific și modalitatea de funcționare a acestuia.
Scopul acestei activități a constat în cunoaşterea modului de acţiune în diferite situaţii de urgenţă şi însuşirea de către elevi a unui minim de cunoştinţe necesare acordării primului ajutor, – se arată intr-o postare a Școlii de la Tg. Ocna.

Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor este o organizatie non-profit finantata din cotizatii si donatii, si depinde de tine pentru a putea apara si promova drepturile si interesele profesionale ale angajatilor din penitenciare. Alege sa sustii un sindicalism activ si independent!

Doneaza online prin PayPal

Doneaza prin Transfer Bancar

Cont lei | UniCredit Bank RO92BACX0000000956980000
%d blogeri au apreciat: