Politist de Penitenciare, campion national

Politist de Penitenciare, campion national

Peste 150 de concurenti si-au masurat forta, in prima editie a Cupei Romaniei la Skandenberg, organizata sambata 16 noiembrie la Codlea.

42 de cupe și 120 de medalii au pregătit organizatorii pentru aceasta prima editie. Surpriza noastra a fost participarea colegului nostru Aprodu Catalin, agent operativ in cadrul Penitenciarului București-Jilava.

Daca nu va mai amintiti de el, va putem spune doar ca, in 2014 devenea campion mondial la juniori, al doilea campion mondial al Romaniei, dupa celebrul Ion Oncescu la acea vreme.

La aceasta editie a Cupei Romaniei, Aprodu Catalin reuseste inca o performanta, devine campion national la seniori, categoria 75 kg, dupa ce reuseste sa slabeasca 13 kg intr-o singura luna. Sa trecem si asta la performante?:)

Dupa o astfel de performanta, planurile lui Catalin sunt la fel ambitioase, continua pregatirea pentru participarea la Campionatul European si cel Mondial de anul viitor, alaturi de antrenorul lui, Sabin Badulescu care la ora actuala este de 3 ani la rand campionul absolut al Romaniei la skandenberg bratul drept.

Te felicitam Catalin si iti dorim mult succes in competitiile viitoare!

%d blogeri au apreciat: