Polițist de penitenciare medaliat cu aur in Jiu Jitsu

Polițist de penitenciare medaliat cu aur in Jiu Jitsu

Zilele acestea l-am descoperit pe colegul nostru Daniel, polițist în cadrul penitenciarului Brăila, care a acceptat să ne împărtășească din performanțele lui și mă bucur că a făcut asta. Continuăm să ne dedicam și promovării colegilor din sistemul penitenciar, și o facem de fiecare dată cu drag. Mai multe despre ce face Daniel in timpul liber puteți citi în continuarea acestui articol.

“Ma numesc Daniel Dajbog, sunt angajat al Penitenciarului Braila si anul acesta am castigat centura Bjj Belt League la categoria -77 adulti incepatori.

BJJ Belt League este o competitie de Brazilian Jiu Jitsu cu gi, ce se desfasoara in sistem campionat, pe parcursul unui sezon competitional.

BJJ Belt League isi doreste sa ofere cluburilor si sportivilor din Romania interesati de Brazilian Jiu Jitsu un format competitional atractiv care sa mentina interesul fata de competitii pe parcursul intregului an. Prin cumularea punctelor pe toata durata desfasurarii competitiei, la finalul campionatului vor exista campionii categoriilor de greutate/varsta si campionii generali, detinatori de centura.

Sezonul 2019 a avut 4 etape :
✅Etapa 1: 20 aprilie: Cupa Danubius, Braila (organizator: Daos)
✅Etapa 2: 22 iunie: International Pro, Galati (organizator: Vipguard Tecuci)
✅Etapa 3: 27 iulie: Tomis Open, Constanta (organizator: Pro BJJ)
✅Etapa 4: 19 octombrie: Cupa Romaniei, Bucuresti (organizator: Absoluto)

La trei din cele patru etape am resusit sa urc pe podium atat la categoria mea de greutate cat si la categoria open (-77 kg ) obtinand o medalie de aur, patru de argint si una de bronz fapt ce mi-a adus centura de campion general al categoriilor mai mici de 77 de kg.

In afara campionatului Belt League anul acesta am mai participat la doua competitii importante: CAMPIONATUL EUROPEAN DE JIU-JITSU BRAZILIAN ( Bucuresti 16.04.2019 ) unde am obtinut medalia de argint la categoria -76 kg si ADCC Romania Open Championship 2019 ( Bucuresti 31.08.2019 ), unde am reusit sa ma clasez pe cea mai inalta treapta a podiumului la categora – 76 kg.

Jiu-Jitsu Brazilian este un sport complex, foarte solicitant din punc de vedere fizic si psihic, de aceea necesita o pregatire pe masura.

Eu, in ciuda programului incarcat ( serviciu si facultate ), reusesc sa ma antrenez de 5 – 6 ori pe saptamana, 3 antrenament in sala de BJJ Absoluto Braila si 2 – 3 antrenament de forta si rezistenta fizica facute in parc sau intr-o sala de fitness.

Mult succes in cariera și competiții!🤝👮

%d blogeri au apreciat: