Polițist de Penitenciare medaliat la BodyBuilding

Polițist de Penitenciare medaliat la BodyBuilding

Astăzi este despre colegul nostru Răzvan Bocancea, agent operativ la Penitenciarul Vaslui.

Bravo! Ne mândrim cu tine!

Am muncit foarte mult pentru a ajunge la acest nivel: un drum lung, o cariera frumoasă alături de o echipă unită.

Am început să merg la sală de la vârsta de 17 ani, mai exact în data de 3 aprilie 2013. Chiar din prima zi când am pășit în sala de sport, am simțit o atracție care m-a determinat să nu renunț nici până în prezent.

Trecândanii, experiența nu a întârziat să apară, pentru că am cerut mereu sfaturi de la cei mai buni.

De anul trecut, din luna noiembrie, am decis să lucrez cu Emilian Știrbu. Împreună, am pornit la drum, în realizarea unei cariere bogate în trofee, și cel mai important, în câștigarea titlului de campion. Scopul meu este să ajung printre cei mai buni, de aceea rolul antrenorului in progresul unui sportiv de performanță este foarte important.

În primul rând, este nevoie de multă organizare și susținere. Doar un adevărat profesionist știe cum să își îndrume sportivul pentru a ajunge să facă performanță. În acest sens, Emilian Știrbu, m-a ajutat foarte mult să evoluez și să îmi descopăr pasiunea pentru acest sport.

Toate sfaturile primite, seriozitatea si munca depusă, m-au trimis spre drumul succesului, iar impreună cu mentorul meu, îi vom cunoaște culmile. Pentru mine este un exemplu extraordinar de la care am avut mereu de învățat, și mai ales, cel care a fost și imi este mereu alături.

Prima mea competiție a fost în luna aprilie la faza zonală, unde am obținut locul 1. A urmat concursul internațional Diamond Cup Tiger Classic, unde m-am bucurat tot de locul 1.

La Semtex Suceava am obținut locul 8, la Dej Grand Prix locul 9, Băile Felix la trofeul Hercule mențiune, urmat de Sibiu la finalele Campionatului Național, unde m-am clasat pe locul 4, si Trofeul Steel Man Târgu Neamț, locul 3.

Împreună cu echipa am primit o invitație în Serbia, pe care urmează să o onorăm și să ne intoarcem victorioși. În luna noiembrie incheiem anul competițonal cu două concursuri în Lugoj și Timișoara, iar din ianuarie începem pregătirea intensivă pentru competițiile din anul următor.

O zi obișnuită din viața mea ca sportiv, incepe prin a mă trezi la 6 dimineața pentru a merge la serviciu pana la ora 3, iar, uneori, programul se poate prelungi. Urmează antrenamentele la sală, unde mă simt cel mai bine. Ziua mea se incheie in bucătărie, unde îmi pregătesc mâncarea pentru a doua zi.

Chiar dacă am un program destul de încărcat, îmi fac timp și pentru viața personală. Mă bucur de timpul petrecut cu iubita si cu prietenii mei.

Sunt mulțumit că muncesc zi de zi împreună cu o echipă frumoasă, iar făra ajutorul lor nu aș fi ajuns aici.

%d blogeri au apreciat: