Politist de Penitenciare prezent la Campionatul Mondial de Rafting

Politist de Penitenciare prezent la Campionatul Mondial de Rafting

Mesajul săptămânii vine de la Tg Mureș și ne surprinde și pe noi plăcut să aflăm că avem colegi in sistem, cu multiple titluri de Campioni și Vicecampioni.
Redam mai jos mesajul colegului nostru și îl felicităm pentru toate aceste reușite de care suntem mândri!
Salut!
Ma numesc Eduard Ilea, lucrez la Penitenciarul Tg Mures, sunt membru BEX in Sindicatul Unirea, si practic sporturi de apa, kaiac canoe, dragon boat, rafting, kaiac white water.
Sunt multiplu campion national, la multe din aceste discipline, anul acesta campion national la rafting si vicecampion national la Dragon boat.
Anul trecut am participat la Szeged la Campionatul European de Dragon Boat si am cucerit titlul de vicecampion european si doua medalii de bronz.
Anul acesta am castigat titlul de Campion National la rafting si deasemenea Cupa europeana de rafting , fapt care ma calificat ( impreuna cu echipa mea) la Campionatul Mondial de Rafting din Argentina, Patagonia, Villa Pehuenia, 4-10 noiembrie 2018, fiind primii romani calificati la un Campionat Mondial de rafting si primii romani care mergem la un concurs de asemenea amploare!
Dupa cum stim, nu avem cele mai mai salarii si costurile sunt extrem de ridicate. Nu fac apel sa strangem bani sau altceva, doresc doar sa se faca putina cunoastere in sistem, ca mai sunt unii care sunt si altceva inafara de “paznici” cum ne numesc unii!
Cele mai bune ganduri,
Eduard Ile
Cele mai bune ganduri,
Eduard Ile

One thought on “Politist de Penitenciare prezent la Campionatul Mondial de Rafting

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: