Politist de penitenciare, singurul român calificat pentru a doua oară la campionatul mondial de rafting

Politist de penitenciare, singurul român calificat pentru a doua oară la campionatul mondial de rafting

Pe colegul nostru Edi Ilea il mai stiti din articolul precedent dar si din cadrul Penitenciarului Targu Mures acolo unde lucreaza ca agent operativ si membru în BEX-ul Sindicatului Unirea.

Dupa performantele de anul trecut cand s-a calificat la Campionatul Mondial din Argentina, urmeaza si un an 2019 plin de emotii si calificari.

Edi transmite si pe aceasta cale multumiri colegilor, Sindicatului Unirea din Penitenciarul Targu Mures si prietenilor care anul trecut l-au sprijinit financiar pentru a putea participa la Campionatul Mondial.

Si anul acesta costurile participarii la o astfel de competitie sunt cumva neaccesibile daca ne raportam la veniturile nostre. Asa dar, orice ajutor si sprijin financiar venit din parnea noastra, il duce pe Edi la Campionatul Mondial din Australia (13-20 mai 2019), unde va reprezenta Romania si ne va face pe noi mandri ca il avem coleg.

În perioada 30-31 martie 2019 în orașul Nehoiu, județul Buzău, a avut loc competiția  ”Rafting Eurocup România”.  Anul acesta la competiție au participat echipe din România, Marea Britanie, Bulgaria și Serbia.

Aur la naționale și argint la europene. 

Pe parcursul celor două zile au avut loc mai multe probe:  Sprint, Head 2 Head, Slalom și Downriver, echipa lui colegului nostru ( Mares Outdoor Events) clasându-se după acestea pe prima poziție, devenind astfel campioni naționali. Au fost urmați de Voința Arad (locul II) și Rafting Club Nehoiu (locul III).

Marea ”bătălie” a fost dată pentru Cupa Europeană, acolo unde M.O.E. a reprezentat cu succes România. Au existat 3 probe: Sprint,  Head 2 Head și Slalom. Startul a fost unui promițător, prima probă fiind câștigată de echipa României cu 100 de puncte, fiind urmată de Team ”VIR” din Serbia cu 92 puncte și Hpp Notts OM din Marea Britanie cu 82 de puncte. A doua și a treia probă au fost câștigate însă echipa sârbă, urmate de echipa României și de britanicii de la Hpp Notts OM.

Participare la mondiale. 

Având în vedere rezultatele excepționale, Mares Outdoor Team va reprezenta România la Campionatul Mondial din Tully River, Australia, în perioada 13-20 mai 2019.

Astfel, Eduard Ilea, devine primul român care se califică pentru a doua oară la campionatul mondial de rafting!

Mult succes Edi Ilea, suntem mandri de tine!

Prezentare Mares Outdoor Team

%d blogeri au apreciat: