Politist de penitenciare Vicecampion la Campionatul mondial

Miha Gosav - dublu vicecamion mondial
Miha Gosav - dublu vicecamion mondial

Este vorba despre Mihai Gosav, profesor in cadrul Scolii Nationale de Pregatire a Agentilor de Penienciare Tg.Ocna, dar si un cunoscut sportiv de performanta bacauan fiind si Vicepresedintele Federatiei de Hand to Hand Romania.

In luna august a acestui an a avut loc a VII-a editie a “Jocurilor Mondiale ale Polițiștilor și Pompierilor” desfasurata in China la Chendun, unde Romania a fost reprezentata din nou de colegul nostru Mihai Gosav, dupa ce anul trecut in Panama, a reusit prima sa performanta la o competitie de acest fel (locul I la judo categoria 100 kg după ce a învins în finală un sportiv din țara gazdă, și locul II la jiu-jitsu la categoria 100kg.)

Mihai Gosav reuseste si anul acesta sa ne uimeasca si sa ne faca mandri, reușind să devina dublu vicecampion la judo categoria 100 kg si jiu-jitsu la categoria 100kg.

Fata de anul trecut cand Romania a participat pentru prima data la aceasta competie doar cu 2 sportivi, anul acesta participarea a fost mai mare, 18 sportivi au reprezentat tara noastra reusind performante care i-au dus pe podium.

Felicitari Mihai Gosav! Suntem mandri ca faci parte din colectivul nostru iar performantele tale aduc valoare Politistului de penitenciare.

Felicitari si celorlalti colegi din sistemul de aparare ordine publica si siguranta nationala care au reprezerntat Romania in aceasta competitie.


2 Trackbacks / Pingbacks

  1. Profesori din cadrul SNPAP, medaliați in sporturile de contact – Poliția Penitenciară.info
  2. Politistul de penitenciare Mihai Gosav, medaliat cu aur la Judo, in Mexico City – Poliția Penitenciară.info

Comments are closed.