Polițiști de penitenciare alături de cei mai putini norocosi

Polițiști de penitenciare alături de cei mai putini norocosi

Stim ca binele se face in secret, însă motivul pentru care facem publice astfel de acțiuni, este acela de a încuraja și pe alții.


SINDICATUL PROLEGIS
VRANCEA, în colaborare cu o organizație nonguvernamentală,își păstrează obiceiul și aduce zâmbete pe chipurile unor copii.

Astfel, Conducerea sindicatului a demarat, la începutul lunii decembrie, o campanie de strângere de fonduri pentru o familie din comuna Ciușlea, comuna Garoafa, județul Vrancea care are nevoie de sprijin cel puțin în aceastăperioadă a anului.

Membrii SINDICATULUI PROLEGIS, și nu numai, au pus mână de la mână, fie că a fostvorba de hainuțe, jucării, rechizite școlare, produse de igienă personală (săpun, șampon, consumabile de igienă) ori detergenți, fie de sume bănești și au reușit să le strân și să learanjeze în așa fel încât această familie aflată în nevoie să se bucure de aceste sărbători.

Aceștia au fost întâmpinați ieri de Marinică,Gabriel, Ionel, Eduard și Raul, copii cu vârste cuprinse între 7 și 15 ani, care îi așteptau cu nerăbdare să primească cadouri de la prietenii lor. Copiii i-au întâmpinat cu poezii și colinde, iar după o urare artistică, a urmat oferirea cadourilor pregătite de organizatori.

%d blogeri au apreciat: