Politistul de penitenciare Mihai Gosav, medaliat cu aur la Judo, in Mexico City

Politistul de penitenciare Mihai Gosav, medaliat cu aur la Judo, in Mexico City

In perioada 17-23 noiembrie 2019, echipa României participă la “Jocurile Latino – Americane ale Polițiștilor și Pompierilor” ediția a-VII-a, de această dată în Mexico City!

Colegul nostru, inspector de poliție penitenciară Mihai GOSAV, a reprezentat Școala Națională de Pregătire a Agenților de Penitenciare Târgu Ocna și câștigă medalia de aur la judo, categoria 100 kg. 

O performanță demnă de toate aprecierile noastre, dacă ținem cont de numărul impresionant de participanți, dar și de tot ce implica viața de sportiv pentru o astfel de participare , de la costuri, antrenamente, serviciu, familie, la care mai adaugăm și competițiile din acest an.

Multiple performante

Nu este prima performanță de acest fel, este deja la a III – a participare la o astfel de competitie, începand cu anul trecut în Panama, unde a reușit prima sa performanță (locul I la judo categoria 100 kg după ce a învins în finală un sportiv din țara gazdă, și locul II la jiu-jitsu la categoria 100kg), si continuând anul acesta în august, in China la Chendun, unde a reușit performanța de a deveni dublu vicecampion la judo categoria 100 kg si jiu-jitsu categoria 100kg.

Tot anul acesta, Mihai Gosav mai cucerește o medalia de aur la Timișoara, in cadrul ediției a III – a dedicată sporturilor de contact ,”Cupa Moșnița Nouă”, unde s-au reunit peste 200 de sportivi din mai multe ramuri: Brazilian Jiu Jitsu, MMA, Kickboxing și Hand to Hand Fighting.

Un an plin de realizări pentru colegul nostru, un an în care putem spune ca polițiștii de penitenciare, au adus valoare noii denumiri, iar faptul că este și profesor în cadrul Școlii Naționale de Pregătire a Agenților de Penitenciare Târgu Ocna, nu poate fi decât un plus adus sistemului penitenciar și pregatirii fizice de care beneficiază elevii din cadrul scolii.

Felicitări celor care susțin aceste activități ale colegilor noștri!

Suntem mândri de tine domnule inspector de poliție penitenciară Mihai GOSAV! RESPECT!

 

One thought on “Politistul de penitenciare Mihai Gosav, medaliat cu aur la Judo, in Mexico City

Comments are closed.

%d blogeri au apreciat: