Profesori din cadrul SNPAP, medaliați in sporturile de contact

Profesori din cadrul SNPAP, medaliați in sporturile de contact

Polițiști de penitenciare, din nou pe podium la sporturile de contact

În acest weekend s-a desfășurat la Timișoara ediția a III a dedicată sporturilor de contact ,”Cupa Moșnița Nouă” unde s-au reunit Peste 200 de sportivi din mai multe ramuri: Brazilian Jiu Jitsu, MMA, Kickboxing și Hand to Hand Fighting.

Sistemul Penitenciar a fost reprezentat de doi Polițiști, ambii lucrători în cadrul Școlii Naționale de Pregătire a Agenților de Penitenciare Târgu Ocna, Inspector de poliție penitenciară Mihai GOSAV obținând medalia de aur la categoria +95 kg și Agent șef adjunct de poliție penitenciară Alexandru PANAIT la categoria 90 kg obținând medalia de bronz, fiind felicitați și premiați de către invitatul special la această gala, luptătorul de MMA Cătălin Otto ZMĂRĂNDESCU.

Hand to Hand Fighting e o disciplină a artelor marțiale de contact care are la bază proiectări din judo în varianta Light contact, cât și lovituri din kickbox pe varianta Full contact.

Reamintim că cei 2 colegi nu sunt la prima participare în competii, in luna august Mihai Gosav se întoarce de la Jocurile Mondiale ale Polițiștilor și Pompierilor desfasurata in China la Chendun devenind dublu vicecampion la judo categoria 100 kg si jiu-jitsu la categoria 100kg.

Alexandru Panait reușește și el o clasare pe podium după ce în luna mai a obținut titlul de Vicecampion la categoria +90 kg Light contact in Campionatul Național de Hand to Hand Fighting, ediția a II a Slănic Moldova, la care Federația Sindicatelor din Administratia Națională a Penitenciarelor a fost coorganizator.

Felicitări colegilor și mult succes pe 19 octombrie, pentru că vor participa la o nouă competiție de arte marțiale “BORN2FIGHTING” organizată de Federația română de Budokai.

One thought on “Profesori din cadrul SNPAP, medaliați in sporturile de contact

Comments are closed.

%d blogeri au apreciat: