Sensei Mihai Pușcașu Polițist de Penitenciare model de succes

Sensei Mihai Pușcașu Polițist de Penitenciare model de succes

Colegul nostru Mihai Puscasu de la penitenciarul Botosani reuseste o noua performanta și ne dovedește faptul că succesul vine doar prin munca și sacrificii.

Sambata, 24 noiembrie 2018, a avut loc la sala de Atletism din Bacau cea de a doua editie a Cupei Phoenix- Cupa Bacau. La aceasta editie s-au inscris aproximativ 400 de sportivi din toata zona Moldovei.

Clubul Kokoro s a prezentat la aceasta editie cu un numar de 49 sportivi, obtinand urmatoare rezultate:

– Mangu Olivia 8 kyu 16 ani LOC 2
– Clim Nicoleta 8 kyu 10 ani LOC 1
– Cojocarasu Andrei 8 kyu 10 ani LOC 1
– Saicu Diana 7 kyu 15 ani LOC 3
– Parascan Alex 8 kyu 12 ani LOC 3
– Fatula Ana-Maria 8 kyu 10 ani LOC 3
– Enache Clara 8 kyu 10 ani LOC 1
– Hutu Ionela 7 kyu 13 ani LOC 2
– Saicu Denisa 7 kyu 14 ani LOC 3
– Rudei Iustin 13 ani 4 kyu LOC 1
– Gheban Adrian 14 ani 5 kyu LOC 1
– Bardan Cosmin 12 ani 1 kyu LOC 3
– Nedea Alexia 8 ani 6 kyu LOC 1
– Blascu Stefania 9 ani 6 kyu LOC 1
– Scripcariu Alexandra 10 ani 5 kyu LOC 1
– Vieru Alisa 13 ani 7 kyu LOC 1(ind) LOC 3(sincron)
– Romanescu Narcisa 12 ani 7 kyu LOC 3 (sincr)
– Stefanache Rares 11 ani 3 kyu LOC 3(sincr)
– Pascal Rares 15 ani 1 kyu LOC 1
– Gutu Ana maria 14 ani 1 kyu LOC 3
– Goldic Diana 17 ani 1 kyu LOC 1
– Caramidaru Robert -16 ani -3 kyu LOC 1

-Harabagiu Elena 19 ani – 1 kyu LOC 3 kata individual si Castigatoare Cupa Bacau 

La o luna de zile dupa ce a obtinut locul 2 la Bucharest Challenge Cup, o competitie foarte mare de Kyokushin Karate, Elena Harabagiu -19 ani – sportiva legitimata la CS KOKORO Botosani, a reusit sa castige Cupa Bacaului. Ea a concurat atat la proba de kata
Individual obtinand locul 3 iar la proba finala impotriva a 7 reprezentanti desemnati de fiecare club participant, reusind in final sa castige prima pozitie si astfel cupa. La sfarsitul competitiei, aceasta a declarat: “Sunt fericita pentru rezultatul obtinut, mai ales ca am concurat impotriva celor mai buni sportivi din fiecare club participant la Cupa Phoenix, ma bucur ca am reusit sa aduc cupa la Botosani si astfel sa i fac mandri si pe colegii mei si antrenorul meu! A fost ultima competitie din acest an si ma bucur ca am incheiat cu rezultate foarte bune. Multumesc tuturor celor care m au sustinut, si lui sensei ptr tot”.

Miha Puscasu, presedintele clubului Kokoro, s-a aratat foarte multumit de prestatia tuturor elevilor sai veniti din Iasi, Suceava si Botosani, spunand: “Plecam fericiti din Bacau! A fost o competitie puternica cu elevi foarte bine pregatiti, o jumatate din lotul nostru a urcat pe podium, iar cealalta jumatate au plecat oricum mai increzatori si cu mai multa experienta acumulata! Felicitam organizatorul si toti sportivii participanti ! Elena a reusit un rezultat frumos care ne bucura pe toti, cu totii am urmarit emotionati parcursul ei la proba finala si am sustinut-o, iar pe mine ca antrenor al ei ma bucura foarte mult ca a castigat pentru clubul nostru! O felicit si ii doresc succes in continuare!”

Mult succes ii dorim și noi și la cat mai multe realizări alaturi de colegii din Kokoro.

Suntem mândri să te avem coleg!

%d blogeri au apreciat: