Ultraj la penitenciarul Poarta Alba

Ultraj la penitenciarul Poarta Alba

Recent, în urma unor neînţelegeri, a avut loc o altercaţie fizică între 2 deţinuţi. Se mai întâmplâ că doar nu de cuminti au ajuns pe meleagurile penitenciarelor. Ceea ce este grav ar fi faptul că de pe urma acestor conflicte, colegii nostri ajung să fie răniți.

Da știu, o sa spuneți că iar nu este subiect pentru media și vă dau dreptate. Dacă nu este despre vip-uri nu este senzațional. Nici măcar Ministrului Justiției nu-i pasă darămite presei. Dar să continuăm.

Pentru aplanarea conflictului a intervenit agentul supraveghetor din cadrul secţiei, dispunându-i deţinutului P.N. să părăsească camera de deţinere, iar deţinutului C.N să se aşeze pe pat. 

În momentul în care agentul  supraveghetor s-a întors cu fața spre ieșirea din cameră, a fost lovit cu o sticlă de plastic plină cu apă în zona temporala dreapta, sticlă aruncată de către deținutul C. N. 

Ulterior, agentul supraveghetor s-a prezentat la Spitalul Județean de Urgență Constanța pentru investigații medicale de  specialitate. Celor doi deţinuţi le-au fost întocmite rapoarte de incident care sunt egal cu 0, iar despre producerea evenimentului a fost informat judecătorul de supraveghere a privării de libertate, urmând a fi sesizat Parchetul de pe lângă  Judecătoria Medgidia.  

Prim-ministrul Dăncilă se lăuda cu ceva OUG-uri pentru inăsprirea pedepselor, dar se pare că nu au fost decât vorbe în vânt după cum bine ne-am obisnuit să auzim. Ministrul justiției continuă să ignore aceste probleme care pun viața colegilor în pericol.

Nu am auzit până acum să primească vre-un deținut, o nouă condamnare pentru ultraj la adresa personalului din penitenciare. Voi?

%d blogeri au apreciat: