Video | Conferința Națională “Polițist de Penitenciare – Tendințe, Provocări, Oportunități”

Video | Conferința Națională “Polițist de Penitenciare – Tendințe, Provocări, Oportunități”

Joi 21.03.2019 a avut loc prima editie a Conferintei Nationale pe tema “Politist de Penitenciare – Tendinte, Provocari, Oportunitati”, organizata de Scoala Nationala de Pregatire a Agentilor de Penitenciare, la intiativa Federatiei Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor si a conducerii scolii.

Evenimentul si-a stabilit drept principal obiectiv promovarea viitorul statut al Politistului de Penitenciare si a Sindicalismului in penitenciare, prezentarile si dezbaterile concentrandu-se pe rolul si importanta sindicatelor in sistemul penitenciar, de la asteptari la provocari si continuand cu importanta unei identitati profesionale oferita de viitorul statut.

In prima parte a conferintei, a luat cuvantul Domul Vasile Scutaru, directorul Scolii Nationale de Pregatire a Agentilor de Penitenciare, urmat apoi de reprezentatii Federatiei Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor, domnul Sorin Dumitrascu presedintele federatiei, domnul Voicu Viorel vicepresedinte si presedintele Organizatiei de tineret Adrian Abalasei.

Discutiile au continuat cu doamna Larisa Frija, presedintele Federatiei Sindicatelor din Administratia Nationala  a Penitenciarelor din Replublica Moldova, dar si cu alti invitati prezenti la acest eveniment.

La conferinta au participat toti elevii scolii.

Evenimentul s-a incheiat cu o vizita a Scolii Nationale de Pregatire a Agentilor de Penitenciare, dar si cu o invitatie la urmatoarea editie.

%d blogeri au apreciat: