VIDEO | Politist de Penitenciare la emisiunea Chefi la cutite

VIDEO | Politist de Penitenciare la emisiunea Chefi la cutite

Astazi ne mandrim cu Ovidiu Cabaua, colegul nostru de la Penitenciarul Tulcea care demonstreaza ca bucataria este o arta si nu oricine se poate apropia de ea.

Felicitari si mult succes in continuare din partea echipei politiapenitenciara.ro

La 40 de ani, concurentul a decis să își încerce norocul în sezonul 6 al emisiunii „Chefi la cuțite”! De meserie este funcționar public și lucrează în prezent la penitenciarul din Tulcea. La 19 ani a fost cel mai tânăr sergent major din sistemul penitenciar! Totuși, marea sa pasiune este bucătăria!

Spune că prietena sa este cea care îl apreciază cel mai mult, iar cele două fete ale sale nu îi moștenesc pasiunea pentru gătit. Ca să-i impresioneze pe chefi, concurentul a  decis să facă un file de șalău cu piure de mazăre.

Ovidiu s-a ambiționat să câștige, mai ales după ce un prieten al său l-a criticat și i-a spus că gătește prost. Ce părere vor avea totuși BonteaScărlătescu și Dumitrescu?

Impresionați de rețeta pregătită, dar și de toate detaliile pe care le-au aflat despre viața în penitenciar, cei trei jurați au decis că Ovidiu merită să meargă mai departe în concurs!

%d blogeri au apreciat: