Video | Polițist de Penitenciare premiat la concursurile de Tuning auto

Video | Polițist de Penitenciare premiat la concursurile de Tuning auto

Astăzi am sa fac o scurta prezentare despre pasiunea și performanțele colegului meu de la Penitenciarul Botoșani, Andrei Colac.

Fiecare om este unic si simte emotia in felul lui. Cand vine vorba de masini lucrurile nu sunt diferite, astfel ca unii sunt inebuniti dupa aspect, altii dupa putere, in timp ce altii pun mare pret pe marca.

In orice caz, pasiunea pentru masina pe care o detii te poate face sa-ti perzi mintile: sa investesti toti banii pe care ii ai in ea, sa lasi totul pentru a o duce la timp la service, sa-i repari si cea mai mica problema si, de ce nu, sa ii aduci diverse imbunatatiri care o vor face si mai mult „a ta” (tuning).

Pasionații de tuning îi pot urmări evolutia pe INSTAGRAM: audisignmpr si FACEBOOK: BT 95 MPR. Dar mai multe despre Andrei si pasiunea lui, puteți citi în interviul dat pentru politiapenitenciara.info.

“Consider că această pasiune se descoperă odată cu trecerea timpului! Așa a fost și în cazul meu, a fost necesar doar de un simplu impuls pentru ca “boala” să degenereze.

Prima masină care mi-a stârnit cu adevărat această pasiune a fost un VW Passat B5 Break, masină cu care pot spune că am experimentat această artă a tuning-ului, prin care am învățat ce înseamnă kitsch-ul.

Văzând criticile și făcând o comparație între generația “NFS” în care mă situam eu atunci și noua tendință am decis să fac o schimbare. Așa am ajuns să reușesc ce mi-am propus, să îmi fac următoarea mașină pe gustul meu și în pas cu noile tendințe în materie de tuning.

Mașina în cauză este un Audi A4 B6 Break cu KIT original de Audi S4 America același model, un sistem audio SQ ( sound quality ) care mi-a dat multe bătăi de cap până să reușesc să îl aduc în configurația pe care o are acum ( 2850w reali ), interior custom și diverse îmbunătățiri pe care le veți descoperi pe parcursul articolului.

În anul 2018 am participat la diferite show-uri auto unde am reușit să îmi fac o bună imagine cu A4, fiind premiat la toate cele 6 concursuri la care am fost prezent.

Primul trofeu luat în cadrul show-ului Drag & Expo Vatra Dornei Editia I 2018, Locul 1 la categoria Best Rims ( Jante ), m-a făcut să fiu din ce în ce mai perseverent cu această pasiune, așadar mi-am trecut pe listă urmatoarele show-uri la care trebuia să ajung.

A urmat Car Meeting Câmpulung Moldovenesc, unde am luat locul 4, Low n Slow Moinesti – Locul 3, Street Kingz – Best Interior si Best Sound System, Burn and Expo Iasi – Locul 1 Best Car of the SHOW, Drag & Expo Vatra Dornei Editia II 2018 – Best Sound System.

Este o pasiune foarte costisitoare și meticuloasă! Dacă reușești să te remarci prin simplitate și bun gust nu ai cum să nu fii apreciat. Cele mai frumoase momente sunt cele în care toată munca și ideile tale sunt apreciate, surprinderea și uimirea de pe fața persoanelor care vin la aceste expoziții dar și prieteniile legate din pasiune.

Iubesc ceea ce fac și sunt mândru că mă aflu printre colegii medaliați și promovați pe acest site, chiar dacă ceea ce fac eu este cu totul diferit.”

%d blogeri au apreciat: