Viitoare Polițistă de Penitenciare, Campioană și multiplă medaliată!

Viitoare Polițistă de Penitenciare, Campioană și multiplă medaliată!

Ea este Maria Olimpia si este eleva la Școala Națională de Pregătire a Agenților de Penitenciare T.g Ocna. Olimpia va reprezenta Romania la Campionatul European si cel Balcanic, fiind selectionata Lotului National de Culturism si Fitness.

Ma bucur ca reusim sa descoperim si sa aratam faptul ca avem colegi valorosi, care aduc faima si onoare Sistemului Penitenciar, cat si Școlii de Agenți T.g Ocna. Dupa ultima vizita pe care am efectuat-o la scoala, avem toata increderea ca sunt sprijiniti si intelesi de catre conducerea acesteia.

II dorim mult succes atat la examenele finale ce vor urma la scoala, cat si in viitoarele competitii. Sa te intorci medaliata!

Redam mai departe povestea colegei noastre asa cum ne-a fost impartasita:

Nu stiu daca sa incep prin a spune ca sportul face parte din viata mea incepand cu varsta de 6 ani sau chiar de cand m-am nascut…tatal meu, pasionat de sport, s-a gandit sa-mi puna numele “Olimpia” deorece m-am nascut in timpul inceperii unei olimpiade. De asemenea, tata a fost primul meu antrenor, practicand handbalul 13 ani.


Se pare ca viata m-a dus spre alt sport. De aproape 3 ani practic culturism si fitness. La inceput voiam doar sa-mi petrec timpul liber intr-un mod constructiv, apoi asta a devenit pentru mine un stil de viata.


Am participat la un concurs de fitness doar din curiozitate fiind incurajata de antrenorii mei Costel Torcea si Cristi Firica, dar dupa ce am fost “codașă” la primele competitii, m-am ambitionat si am obtinut titlul de Campioana Nationala la categoria bikini fitness-160 cm, in septembrie 2018, chiar inainte de a intra la Școala Națională de Pregătire a Agenților de Penitenciare.


Multi cred ca nu pot imbina aceasta meserie cu pasiunea si ca nu voi face fata. Intr-adevar, uneori imi este foarte greu ca dupa o zi incarcata la scoala, sa merg la sala cateva ore, apoi sa invat sau sa ma trezesc dimineata cu o ora inaintea colegilor (ora 5), pentru a face cardio.


De multe ori am fost pe punctul de a ceda, dar am niste profesori care ma inspira, ma sustin si ma inteleg din toate punctele de vedere si am reusit sa trec peste orice moment dificil. Am si o “stea” in cer care intotdeauna cand vede ca pic,ma ridica.

Viata de sportiv este dificila, dar atunci cand iubesti ceea ce faci, totul devine mai usor.
In ultimii doi ani am participat si la Campionatul Mondial obtinand medalia de bronz, apoi la Cupa Mondiala unde am obtinut locul 5.

Urmeaza in luna mai doua competitii la care voi participa,fiind selectionata Lotului National de Culturism si Fitness, Campionatul European(Spania) si Campionatul Balcanic (Grecia).
Sunt fericita ca voi reprezenta din nou Romania si de data aceasta voi reprezenta si S.N.P.A.P Tg Ocna

Stiu ca asteptarile sunt mari,dar tinand cont ca nu m-am focusat doar pe sala incercand sa imi impart timpul intre scoala si fitness,pregatirea mea nu a atins maximul,dar sper totusi sa am rezultate bune.

Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor este o organizatie non-profit finantata din cotizatii si donatii, si depinde de tine pentru a putea apara si promova drepturile si interesele profesionale ale angajatilor din penitenciare. Alege sa sustii un sindicalism activ si independent!

Doneaza online prin PayPal

Doneaza prin Transfer Bancar

Cont lei | UniCredit Bank RO92BACX0000000956980000
%d blogeri au apreciat: