Polițiștii de penitenciare cuceresc medaliile

Polițiștii de penitenciare cuceresc medaliile

2019 este anul medaliilor pentru polițiștii de penitenciare. Despre Andrei Pastor am mai scris, este colegul nostru de la Penitenciarul Gherla, care continuă șirul performanțelor și ne scrie despre noua sa reusita:

Așa cum mi-am propus am participat anul acesta la încă 2 competitii și am progresat treptat, fapt pentru care sunt foarte mulțumit.

Acum 2 săptămâni am participat la Grand Prix- ul organizat de către Pro Nutrition, competitie unde m-am clasat pe poziția a 4-a la culturism juniori 90 de kg, fapt care m-a motivat să mă pregătesc si mai intens pentru Campionatul Național la care am participat în 5 octombrie.

Aici am reusit să mă clasez pe locul al 3-lea la culturism juniori +75 de kg. Am fost foarte mulțumit de forma obținută, cea mai bună condiție calitate/masă a mea de până acum. Însă uneori la astfel de competiții sunt anumiți “factori” pe care nu îi poți controla și nu aduc rezultatele mult așteptate.

M-am bucurat si de această dată de sprijinul și suportul total al familiei mele, prezentă la fiecare competiție, al prietenilor apropiați și al colegilor din sistem care m-au înțeles, promovat și ajutat să pot urma pregatirea necesară participării la astfel de competiții.

Țin să le mulțumesc pe această cale.
Sunt bucuros ca am reușit să urc uniforma poliției penitenciare pe podium, așa cum am promis anterior, iar pe viitor îmi doresc un progres constant cu rezultate pe măsura muncii depuse.

Felicitări Andrei și suntem siguri că vei reuși să atingi performantele mult dorite!🤝👮

%d blogeri au apreciat: