Un exemplu că umanitatea poate exista, indiferent de sistemul in care lucram

Un exemplu că umanitatea poate exista, indiferent de sistemul in care lucram

Deși lucram într-un sistem dur, traim într-o lume uneori nedreaptă oamenii tind sa te perceapă diferit. Și o fac pentru că astfel de colegi nu sunt promovați, nu sunt apreciați la adevărata valoare iar toate reușitele tind sa se ascunda.

Astăzi este despre colega noastră Asaftei Nicoleta, Inspector în cadrul Penitenciarul Iași, lucrează ca ofițer MSU și ne arată că lumea în care lucram nu trebuie să ne reducă din calitatea noastră umană.

Astăzi 21.04.2019 Nicoleta a luat locul 2 la Semimaraton Iași 2019 – cursa de 10 km, la categoria de vârstă 35-44 ani.O adevărată performanta daca mai punem și faptul că acest Semimaraton a fost organizat în scop caritabil pt copii defavorizați și olimpici.

În luna martie a câștigat locul întâi la Lady Jade Challenge 2019. Acest om care lucrează într-un mediu atât de dur da, iar în luna aprilie 2018 Nicoleta a înfiintat o asociație non-profit pentru copiii bolnavi de diabet tip I – insulino dependenți și de atunci ajuta acești copiii.

În acest moment are 4 fetite luate în asociație, cărora le asigura lunar, cu ajutorul donatorilor, senzori pentru monitorizarea glicemiei pt ca micuțele sa nu mai între în coma.

Tot în timpul ei liber urmeaza cursul de Tehnician Nutriționist, pentru a ajuta copiii și adulții ce suferă de obezitate.

O femeie ce este de profesie Ofițer MSU, poate face toate acestea, deoarece viata ei continua dincolo de acea poartă a Penitenciarului.

Dincolo de acea poarta ea este și mamă, soție,sportivă, Președintele Asociației pentru copiii diagnosticați cu diabet zaharat tip I insulino – dependent și în curând Tehnician nutriționist. DECI.. nu contează unde lucram… Calitatea umana este data de noi, nu de sistemul în care lucram. Un adevărat exemplu pentru noi toți!

Suntem siguri că Penitenciarul Iași, apreciază și susține astfel de angajați care te lasă practic fără cuvinte. Este greu să mulțumești cuiva pentru binele pe care îl facem. Speram că acest articol dedicat ție Asaftei Nicoleta sa vină ca un semn de mulțumire din partea noastră, a colegilor tăi din Sistemul Penitenciar.

Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor este o organizatie non-profit finantata din cotizatii si donatii, si depinde de tine pentru a putea apara si promova drepturile si interesele profesionale ale angajatilor din penitenciare. Alege sa sustii un sindicalism activ si independent!
Doneaza online prin PayPal sau direct prin Trasfer Bancar in contul RO92BACX0000000956980000 deschis la UniCredit Bank
Doneaza online prin PayPal sau direct prin Trasfer Bancar in contul RO92BACX0000000956980000 deschis la UniCredit Bank
%d blogeri au apreciat: